Magasinering Vasastan

Vill du magasinera i Vasastan? Odenplan, S:t Eriksplan och Birkastan är idag bland de dyraste områdena i Stockholm att bo i. Det gör att allt fler söker smarta sätt att optimera sin värdefulla yta på. Behöver man verkligen förvara julbelysning hemma året om? I Vasastan är det vanligt att vindsförråd byggs om. Det kan göra att vindsförråd försvinner och förvaringsytan inte räcker till.

Vi på Boxgard vill göra det lättare att magasinera för alla i Stockholm. Som kund till oss får du upphämtning från din dörr, transport och hemleverans när det är dags. Med de priser som finns på boende och lokaler i Vasastan kan det bli dyrt att förvara allt på plats. Att transportera från Vasastan till ett lager en bra bit från stan gör att du kommer ner i pris. Utöver leverans får du även fördelen i att betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver hyra ett helt förråd om du bara har några få saker.

Allt färre väljer att äga en bil eller t.o.m. skaffa körkort. Att hyra förråd på vanligt vis kräver bil/släp, flyttlådor, att bära och lägga tiden som krävs. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med upphämtning, transport, förvaring och hemleverans.

Boxgard magasinerar och hämtar upp i hela Vasastan, Birkastan & Norrmalm.

Boka magasinering med upphämtning i Vasastan här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm & Djurgården – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.

En av de stadsdelar där behovet av magasinering är som störst är Vasastan. När allt fler vindsförråd byggs om till våningar gäller det att hitta en prisvärd lösning för förvaring. 

Odenplan, S:t Eriksplan och Birkastan har sedan länge gentrifierats. Det gör att fler söker smarta sätt att optimera sin yta. Behöver man verkligen förvara julbelysning hemma året om?

Vi på Boxgard vill göra det lättare att vara magasineringskun. Genom oss får du nya flyttlådor, upphämtning från din dörr och hemleverans av sakerna igen när du behöver dem.

Vasastan

Vill du räkna ut ditt pris för en upphämtning från Kungsholmen?