Magasinering Sundbyberg

Vill du magasinera och bor i Sundbyberg? Om man ska flytta till mindre, flytta ihop eller renovera räcker förrådet ofta inte till. Idag flyttar vi mer än någonsin i Stockholm. När man flyttar ihop och två bohag blir ett finns det ofta inte plats så det räcker. Här gäller det tänka till så det nya hemmet inte bara blir ett förråd – utan ett hem.

När man ska välja lösning för magasinering finns flera saker att tänka på. Vad kostar det per månad? Hur ska sakerna transporteras? Behöver man ha tillgång till sina saker under tiden? Vilka dolda kostnader kan man få dras med? Av de förråd som finns att hyra i Sundbyberg och Västerort gäller det ofta att själv ordna med transport. Utöver själv hyran får man ofta transportera och bära själv. Det kostar en hel del i dolda kostnader. Men även i tålamod, slit och dyrbar tid. Här kände vi att det fanns utrymme för en tjänst som är smidigare för dig som kund.

Vi på Boxgard vill göra det lätt att magasinera för alla i Sundbyberg och resten av Stockholm. Som kund till oss får du upphämtning från din dörr och hemleverans igen när det är dags. Hemleverans kan beställas till din gamla eller nya adress. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med att hämta, transport, förvaring och att få hem dina saker igen.

Man får också tänka på att vanliga förråd i Sundbyberg och Västerort gärna säljer större utrymme än vad som behövs. Detta trots att förrådet sällan fylls till taket. Med Boxgard betalar du i stället per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver hyra ett helt förråd i onödan. T.ex. kostar 10 flyttlådor 390 kr per månad hos oss.

Boxgard magasinerar och hämtar upp över i hela Sundbyberg.

Boka magasinering med upphämtning i Sveriges minsta kommun här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.