Smart magasinering i Solna

Behöver du magasinera i Solna? Om man ska flytta ihop, flytta till mindre eller renovera räcker förrådet ofta inte till. Idag flyttar vi mer än någonsin. När man flyttar ihop och två bohag blir ett finns det ofta inte plats så det räcker. Här gäller det tänka till så det nya hemmet inte bara blir ett förråd – utan ett hem.

När man ska välja förråd finns flera saker att ta ställning till. Vad slutar månadshyran på? Hur ska sakerna transporteras? Behöver man ha tillgång till sina saker under tiden? Vilka dolda kostnader finns? Av de förråd som finns att hyra i Solna och Spånga gäller det ofta att själv ordna med transport. Utöver en månadshyran får man ofta bära själv, köra och lägga värdefull tid på att fixa inför sin magasinering. Det kostar en hel del i både dolda kostnader och i blod, svett och tårar. Här kände vi att det fanns utrymme för en tjänst som ligger mer rätt i tiden.

Vi på Boxgard vill göra det lätt att magasinera för alla i Solna och resten av Stockholm. Som kund till oss får du upphämtning från din dörr och hemleverans igen när det är dags. Hemleverans kan du få antingen till din gamla eller nya adress. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med upphämtning, transport, förvaring och hemleverans.

Man får också tänka på att vanliga förråd i Solna, Spånga och Västerort gärna säljer större utrymme än vad som behövs. Detta trots att förrådet sällan fylls till taket. Med Boxgard får du möjligheten att i stället betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver hyra ett helt förråd i onödan.

Boxgard magasinerar och hämtar upp i hela Solna.

Boka din magasinering med upphämtning i Solna här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.