Magasinering Södermalm

Vill du magasinera och bor på Södermalm? Det ryktas om att Söder blivit dyrare än Östermalm på sina ställen. Fler vill bo i Hornstull, vid Mariatorget och Nytorget. Då blir det naturligt att Söderbor lever trängre och dyrare. Magasinering är ett sätt att få extra plats. Antingen där du bor – eller mellan boenden.

Vi på Boxgard vill göra det lättare att magasinera för alla i Stockholm. Som kund till oss får du upphämtning från din dörr och hemleverans – till din gamla eller nya adress. Med de priser som finns på boende och lokaler på Södermalm kan det löna sig att förvara utanför stan. Att transportera från Södermalm till ett lager en bra bit från stan gör att förvaringen blir mer prisvärd. Utöver leverans får du även fördelen i att betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver betala för utrymme som  du inte använder.

Att hyra förråd på vanligt vis kräver bil/släp, flyttlådor, att bära och att lägga tiden som krävs. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med upphämtning, transport, förvaring och hemleverans. På miljömedvetna Södermalm är det ju allt vanligare att man inte har egen bil – därför kände vi att en kollektiv lösning för transport låg i tiden.

Boxgard magasinerar och hämtar upp över hela Södermalm.

Boka magasinering med upphämtning på Södermalm här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

 

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.