Magasinering Östermalm

Vill du magasinera och bor på Östermalm? Med Stockholms dyraste pris per kvadratmeter gäller det att ta vara på sina yta. Allt fler i Stockholm söker smarta sätt att optimera sin värdefulla yta på. Behöver man verkligen förvara julbelysning hemma året om? På Östermalm är det vanligt att vindsförråd byggs om. Det kan göra att vindsförråd försvinner och förvaringsytan inte räcker till.

Vi på Boxgard vill göra det lättare att magasinera för alla i Stockholm. Som kund till oss får du upphämtning från din dörr, transport och hemleverans när det är dags. Med de priser som finns på boende och lokaler på Östermalm kan det löna sig att förvara utanför stan. Att transportera från Östermalm till ett lager en bra bit från stan gör att förvaringen blir mer kostnadseffektiv. Utöver leverans får du även fördelen i att betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver betala för utrymme som inte används.

Att hyra förråd på vanligt vis kräver bil/släp, flyttlådor, att bära och att lägga tiden som krävs. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med upphämtning, transport, förvaring och hemleverans.

Boxgard hämtar upp och magasinerar över hela Östermalm och Gärdet.

Boka magasinering med upphämtning på Östermalm här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.