Magasinering Nacka

Behöver du magasinera i Nacka? Vid renovering, flytt eller arv kan man behöva lite extra utrymme. En hög rörlighet i våra liv (både i boenden och relationer) gör att det blir allt vanligare att magasinera. Magasineringen blir som ett slags väntrum för saker man inte har plats för, men som man ändå vill spara.

Av de förråd som finns att hyra i Nacka gäller det ofta att själv ordna med transport. Utöver en dyr månadshyra får man ofta själv bära, köra och lägga värdefull fritid på att ordna med magasineringen. Det kostar en hel del. Både i pengar och i blod, svett och tårar. Det är varken roligt, effektivt eller samtida, tänker vi.

Vi på Boxgard vill göra det lätt att magasinera för alla i Stockholm med omnejd. Som kund till oss får du upphämtning från din dörr och hemleverans igen när det är dags. Hemleverans kan du få antingen till din gamla eller nya adress. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med upphämtning, transport, förvaring och hemleverans.

Man får också tänka på att vanliga förråd i Nacka gärna säljer större utrymme än vad som behövs. Med Boxgard får du möjligheten att i stället betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver hyra ett helt förråd, som ofta bara fylls till hälften.

Boxgard magasinerar och hämtar upp i hela Nacka.

Boka magasinering med upphämtning i Nacka här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.