Magasinering Kungsholmen

Bor du på Kungsholmen och vill magasinera? Magasinering blir allt mer populärt i Stockholm. Speciellt i en stadsdel som idag har ett genomsnittligt kvadratmeterpris på 86 042 per m². Då gäller det att ta till vara på sin dyrbara yta. På Kungsholmen är det vanligt att vindsförråd byggs om. I nybyggen finns mindre förråd än man ofta är van vid. Ofta finns mycket man vill spara men inte har plats för. Just därför kan det vara bra med ett ”väntrum” för det man vill spara, men inte har plats för.

Vi på Boxgard vill göra det lättare att magasinera för alla i Stockholm. Som kund till oss får du nya flyttlådor, upphämtning från din dörr och hemleverans av sakerna igen när du behöver dem. Utöver leverans får du även möjligheten att betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver hyra ett helt förråd. Magasinering på Kungsholmen borde vara dyr med de hyror som finns. Men transporten från Kungsholmen till ett lager en bra bit från stan gör att du kommer ner i pris med oss.

Om man tänker på de saker man vanligtvis behöver fixa inför magasineringen är det några saker man lätt glömmer bort. I alla fall om man ska hyra ett förråd på vanligt vis. Till dessa hör bil, flyttlådor, att bära och lägga tiden som krävs.  Och visst kan det vara svårt att hitta parkeringsplats kring Rådhuset och Kungsholms torg när man ska lasta på bilen. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Vi sköter upphämtning, transport, förvaring och hemleverans.

Boxgard hjälper till att hämta upp över hela Kungsholmen. Från stadshuset, till Fredhäll, Kungsholms strand och de nybyggda husen i Hornsberg.

Boka magasinering med upphämtning på Södermalm här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.