Magasinering i Eskilstuna

magasinering-eskilstuna

Nu har vi även magasinering i Eskilstuna!

Efterfrågan på magasinering har vuxit stort de senaste åren och det blir allt vanligare att hyra extra förvaring för sina möbler och andra saker som man inte får plats med hemma – så även i Eskilstuna.

Trenden växer inte bara i de största städerna, utan fler märker av behovet att magasinera sina prylar. Bland annat då det allmänt byggs mindre utrymme för förvaring i nya bostäder och färre vinds- och källarförråd. Generellt har vi också fler saker då det är vanligare att man bor en tid i sin egen lägenhet innan man tar steget och flyttar ihop. Vi flyttar också mer, inte bara in och ut ur bostäder, utan också i relationer. Fler vill magasinera sina egna möbler. Kanske är det osäkert hur länge man ska bo tillsammans och därför vill man då ha kvar sina egna saker i tryggt förvar så länge. Det som från början var tänkt som en tillfällig förvaringslösning kan också utveckla sig till något permanent. Kanske vill man förvara saker som barnen någon gång skall få i framtiden när de flyttar hemifrån, men inte har plats för hemma.

Det kan också vara bra att ha  ett förråd nära för de saker som man kanske vill åt då och då. Till exempel skidutrustning om man vill åka på en spontan skidsemester. För den som vill använda egen bil kan man komma ner i pris ordentligt genom att själv köra till Hållsta 15 min utanför Eskilstuna. Här ges andra priser än våra ordinarie priser som är anpassade för marknaden i Stockholm. Kontakta oss här så återkommer vi med offert.

Homestaging för att snygga till sitt hem inför försäljning och förbättra det upplevda värdet för potentiella köpare är ett annat tillfälle när extra förvaring kan behövas. Och om du inte omedelbart behöver dina saker, varför inte magasinera dem hos oss under flytten också?

Kanske ska du studera en termin utomlands eller behöver någonstans att förvara dina grejer under det långa sommaruppehållet? De flesta studenter behöver någonstans att magasinera sina böcker och personliga saker när de är borta. Att behöva packa ner och släpa hem alla grejer när en termin slutar, bara för att att behöva ta tillbaka allt i slutet av sommaren eller efter juluppehållet är knappast värt besväret.

Oavsett anledning är våra anläggningar är perfekta för att magasinera allt från böcker, kläder, julsaker, vinterdäck  eller större objekt som t. ex utemöbler eller andra större saker som du inte har plats för hemma. Och kan du när som helst begära att vi levererar tillbaka alla dina lådor på en tidpunkt som passar dig. Vår prissättning är enkel och prisvärd: inga komplicerande kontrakt och försäkring ingår.

Våra förrådsanläggningar är säkerhetsklassade samt fukt och klimatskyddade och dina ägodelarna är försäkrade från det att vi hämtat det från din dörr. Våra logistiska partners DHL och Best är även de kvalitetssäkrade.

Med Boxgard betalar du bara per flyttlåda eller möbel så betalar du bara för lagringsutrymme du faktiskt använder. Om du själv lämnar dina saker i Eskilstuna har vi också lägre priser än vid om vi hämtar – 19kr flyttlåda / mån t.ex.

Välkommen att kontakta oss för att boka förvaring i Eskilstuna här!

Publiceras den 24 februari, 2017 under Allmänt.

Kommentera