Magasinering Hägersten

Vill du magasinera och bor i Hägersten? Vi säger inte att Axelsberg är nya Hornstull. Men fler och fler vill bo i Aspudden, Midsommarkransen och Gröndal. Då blir det naturligt att Hägerstensbor lever trängre och dyrare. Magasinering är ett sätt att få extra plats. Antingen där du bor – eller mellan boenden.

Vi på Boxgard vill göra det lättare att magasinera för alla i Stockholm. Vi hämtar upp vid din dörr och levererar hem igen – till din gamla eller nya adress. Med stigande priser på boenden i Hägersten kan det löna sig att förvara utanför stan. Att transportera sakerna från Hägersten till ett lager en bra bit från stan gör att förvaringen blir mer prisvärd. Utöver leverans får du även fördelen i att betala per låda eller möbel. Det gör att du inte behöver betala för utrymme som  du inte använder.

Att hyra förråd på vanligt vis kräver bil/släp, flyttlådor, att bära och att lägga tiden som krävs. Som kund till oss behöver du inte hyra släp eller bil. Du får hjälp med hämtning, frakt, förvaring och hemleverans. I miljömedvetna Hägersten är det ju allt vanligare att man inte har egen bil – därför kände vi att en kollektiv lösning för transport låg i tiden.

Boxgard magasinerar och hämtar upp över i hela Hägersten.

Boka magasinering med upphämtning i Hägersten här.

Här listar vi några av våra tillgängliga stadsdelar

Magasinering Södermalm – Vi kommer och hämtar från Hornstull till Danvikstull. Bor du på Långholmen eller Reimersholme kommer vi självklart dit också!

Magasinering Kungsholmen – Vi kommer och hämtar på hela Kungsholmen. Från Hornsberg till Fredhäll och Stadshuskajen!

Magasinering Östermalm – Karlaplan, Östermalmstorg eller nära djurgårdsbron? Vi kommer!

Magasinering Vasastan – Dyra bopiser gör att det lönar sig att magasinera i Vasastan. Vad är det som du inte behöver just nu?

Magasinering Lidingö – Dina saker är i tryggt och förvar hela vägen över lidingöbron till förrådet.

Magasinering Nacka – Vi tar gärna en sväng på värmdövägen. Dina lådor och möbler får en trygg åktur till vårt förråd.

Magasinering Hägersten – Blir mer och mer populärt. Priserna stiger – se till ta till vara på din plats!

Magasinering Bromma – Bygg om förrådet i Nockeby-villan till bastu. Förvara din saker hos oss istället.

Magasinering Solna – Självklart hämtar vi upp i Solna, Bergshamra och Huvudsta också!

Magasinering Sundbyberg – Vi kommer gärna till sumpan också!

Magasinering Danderyd – Skippa traditionell self-storage om du bor i Danderyd. Prova oss och slipp ta bilen själv till förrådet!

Magasinering Stockholm – Vi erbjuder vår tjänst i Stockholm med omnejd!

Fortfarande osäker på om du kan använda Boxgard hos dig? Ring oss gärna på 08-410 718 00 eller skicka ett mail till info@boxgard.com för frågor.