De 7 bästa apparna för organisering

organisering_boxgard

Skippa Facebook, Snapchat och Candy crush på mobilen och gör plats för dessa smarta verktyg som hjälper dig att hålla ordning i vardagen. Här tipsar vi på Boxgard om de bästa apparna som förenklar ditt liv:

Dropbox

Dropbox är som Boxgard fast för lagring av digital saker, inte fysiska. Här kan du spara dokument, videos, bilder och andra filer som tar för mycket plats på datorn eller mobilen. Allt du lägger till i Dropbox visas automatiskt på alla dina datorer, telefoner, surfplattor så du har tillgång till dem oavsett vart du befinner dig och vilken teknik du har med dig. Du kan också enkelt dela dina filer med andra om du så skulle önska. Ladda ner dropbox här.

Trello

På jobbet eller för privata projekt är Trello ett populärt verktyg. Bryt ner ditt stora projekt i sina mindre beståndsdelar och gör sedan en sak i taget. Skapa ett projekt och gör en lista av saker som ska göras, det som görs just nu och det som är klart. Se till att inte göra för mycket samtidigt. Ha max 3 saker på din lista på det som görs just nu. Med Trello kan du utforma dina projekt som du vill till stor del. Skapa egna etiketter och dela projekt med vem du vill.

Evernote

Evernote är en tjänst att synkronisera, spara och hantera information av text, bild eller ljud. Du kan skapa en att göra-lista, skriva ner en påminnelse eller ta en bild av en skiss. Du kan ladda ner alla pdf:er, manualer och andra viktiga dokument som till exempel kvitton så slipper du skriva ut en massa onödigt papper. Du kan även organisera i mappar och sortera alla dokument. På så sätt slipper du ta med dig datorn överallt när du behöver tillgång till sparade dokument.

Wunderlist

För en renodlad to- do lista är Wunderlist appen för dig. Här kan du hantera uppgifter för att får saker gjorda och bocka av. Du kan till exempel inköpslista och dela med resten av familjen, jobba på ett renoveringsprojekt eller planera en flytt.

Moments

Moments, skapad Facebook, hjälper dig både att organisera bilderna i din mobil samt organisera de bilder som andra tagit av dig. Du kan antingen skapa ett ”moment” och spara alla bilder i den mappen från just det tillfället. Du kan också adda vänner som får tillgång till dina bilder och be dem dela sina bilder från samma tillfället. Moments är ett smart sätt att hålla ordning och reda på bilderna i din mobil och du kan lätt göra olika fotoalbum direkt i telefonen.

Audible

Inte tillräckligt med tid eller plats för alla dina böcker? Audible är ljudboks-appen från Amazon där du kan ladda ner bok och lyssna vart som helst som t.ex på tunnelbanan, gymmet eller innan du går och lägger dig. De har mer än 180 000 titlar att välja emellan.

Pinterest

Pinterest är inte direkt en ny app på marknaden, men ack så behändig! Här kan du ”pinna” inspirationsbilder till din nästa renovering eller nya fynd till garderoben. Men vad du kanske inte visste är att pinterest också är en utmärkt plattform att leta recept eller hitta enkla DIY-projekt till hemmet. Du skriver bara in vad du letar efter och sen kan kan du spara ner dem i dina egna anslagstavlor för framtida bruk. Numera kan du också recensera de olika sidorna och på så sätt får se vad andra tyckte.

Behöver du organisera hemma eller på kontoret? Kontakta oss här så hjälper vi dig med flexibla magasineringslösningar och fler tips. Vi har anläggningar i både Stockholm, Uppsala och Eskilstuna.

Publiceras den 13 mars, 2017 under Vardagstips.

Kommentera