PRISVÄRD, LÄTTILLGÄNGLIG OCH SÄKER ARKIVERING

 • Arkivering med upphämtning, hemleverans och digital överblick

  UPPHÄMTNING, DIGITAL ÖVERBLICK OCH HEMLEVERANS

  Arkivering i Stockholm är en populär tjänst för både små och stora företag. Genom tjänsten kan du spara din bokföring på ett enkelt sätt. Vi skickar arkiveringslådor utan extra kostnad, sedan hämtar vi upp dem och kör till förrådet. Skulle ert företag sedan behöva gå igenom innehållet går det enkelt och smidigt att beställa hemkörning av arkiveringslådan med bokföringen ni behöver.

  Här på boxgard.com under Min sida kan du se dina förvarade lådor. Du kan enkelt beställa hem en eller flera av dem vid behov.

 • Säker arkivering med destruktion

  SÄKER FÖRVARING MED DESTRUKTION

  Dina lådor förvaras sedan i ett säkerhetsklassat förråd. Transporten sköts av kvalitetssäkrade logistikpartners (DHL och Best Transport). Genom marknadsledande partners ser vi till att både transport och förvaring blir så säker som möjligt. Vi har ett prisvärt erbjudande för arkivering i Stockholm. Varje arkiveringslåda kostar lika mycket som våra vanliga flyttlådor att förvara. Läs mer om våra priser här.

  Vid slutförvaring kan vi även hjälpa till med destruktion.

 • Arkivering som följer bokföringslagen

  LAGKRAV

  I Sverige gäller att räkenskapsinformationen måste sparas i 7 år efter det kalenderår då räkenskapsåret avslutades. Vi följer de arkiveringskrav som ställs enligt 4 kap. 1 §§ och 4 §§ samt kap. 7 i bokföringslagen.

  Läs mer om bokföringslagen på bokföringsnämndens webbplats.


VÅRA KUNDER